Detingut un home per masturbar-se davant d'un menor als lavabos de l'estació Intermodal de Palma.

Detingut un home per masturbar-se davant d'un menor als lavabos de l'estació Intermodal de Palma.

PALMA, 26 de juliol.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen cubà, per masturbar-se davant d'un menor d'edat en els banys de l'estació Intermodal, de Palma.

Segons ha relatat la Policia Nacional en una nota de premsa aquest dimecres, els fets van ocórrer aquest dimarts quan un menor va anar als banys de l'estació Intermodal per orinar i, en aquest moment, mentre orinava, va observar com un home s'acostava a ell que, sense deixar de mirar-lo, començava a masturbar-se davant seu.

El menor en veure el que estava succeint li va manifestar que se'n anés d'allí i deixés de fer el que feia. No obstant això, l'home va fer cas omís i va continuar amb l'acte, per la qual cosa el menor va abandonar el lloc ràpidament. En sortir, es va trobar amb una patrulla de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional i els va manifestar el que havia passat.

Els agents van acudir al lloc i van localitzar el presumpte autor, qui davant la pregunta de si era cert el que acabava de passar, va respondre que era mentida i que havia anat al bany a orinar.

Els agents van dur a terme una sèrie de gestions tendents a l'aclareixement dels fets, per la qual cosa després de les investigacions van procedir a la detenció del presumpte autor dels fets.

.

Tags

Categoría

Illes Balears