• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut un home per mostrar la seva filla menor d'edat vídeos sexuals i masturbar-se

img

PALMA, 25 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home de 41 anys per presumptament mostrar la seva filla menor de edat vídeos de contingut sexual i masturbar-se en la seva presència.

Segons ha explicat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, la investigació es va iniciar com a conseqüència de la denúncia interposada per una mare que n'adonava suposat delicte d?abús sexual a la seva filla menor d?edat per part del pare de la nena.

La mare va indicar que està separada de l'home i que té la guarda i custòdia de la menor, amb qui conviu. La nena acudeix de manera esporàdica a visitar el seu pare encara que mai no es queda a dormir a casa seva.

La menor va informar la seva mare que en acudir al domicili del seu pare, aquest es va treure la roba i va començar a masturbar-se, arribant a posar-li diversos vídeos de contingut pornogràfic.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona es va fer càrrec de la investigació i un cop finalitzada va detenir el pare com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i un altre de provocació sexual.

Notícies més vistes Avui