• dijous 30 de març del 2023

Detingut un home per propinar una pallissa a un altre home al barri palmesà de Pere Garau

img

PALMA, 25 juny.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions per la suposada agressió a un altre home al barri de Pere Garau de Palma.

Segons ha informat la Policia aquest dissabte en nota de premsa, els fets es van produir cap a les 00.00 dijous passat, després de rebre diverses trucades a la Sala del 091 que alertaven d'una violenta baralla a la terrassa d'un establiment al barri de Pere Garau.

Els agents del grup d'Atenció al Ciutadà de la Policia es van personar al lloc i van demanar informació d'un testimoni. Aquest va indicar que, moments abans, un home es trobava assegut a la terrassa del local i se li va aproximar un altre home que va començar a colpejar-lo, arribant a agafar-lo pel cap i fer-lo impactar diverses vegades contra un cotxe, a més de clavar-li una puntada de peu tirant-lo al sòl.

Altres testimonis es van aproximar als policies corroborant la versió facilitada i afegint que, a més, l'agressor va agafar de les escombraries un objecte allargat i flexible que va utilitzar com a fuet colpejant la víctima en diverses ocasions pel cos a més de expulsar-lo.

Els agents van localitzar als voltants el suposat agressor, que presentava diverses lesions, esbrinant que aquesta persona s'havia colpejat contra el reixat de l'establiment i que havia estat perseguit pels amics de la víctima que li van donar abast i l'haurien agredit.

La víctima havia abandonat el lloc i després va ser localitzada pels funcionaris policials, que van sol·licitar la presència d'una ambulanc ia.

En vista dels fets els agents de Policia Nacional van procedir a la detenció del suposat agressor com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Notícies més vistes Avui