• dijous 30 de març del 2023

Detingut un home per provocar un incendi mitjançant llançament còctels molotov a Palma

img


PALMA, 23 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen colombià de 30 anys, per la seva presumpta implicació en l'intent de provocar un incendi en un habitatge de Sant Jordi, a Palma, a través del llançament de còctels molotov, a finals del mes de juliol.

Segons ha informat la policia en una nota de premsa, agents del Cos Nacional han detingut un home, d'origen colombià de 30 anys, per la seva presumpta implicació en l'intent de provocar un incendi a un habitatge de la zona de Sant Jordi, mitjançant llançament de còctels molotov, a finals del mes de juliol.

A la vivenda, dies abans, havia aparegut una gossa morta per l'enganxi accidental en un tronc de la llarga cadena que la mantenia lligada a l'interior de la finca.

< p> Després d'aquest fet, algú es va personar a altes hores de la matinada a la finca i va accedir a l'interior causant diversos danys a la plantació d'arbres fruiters, així com pintades al mur de l'habitatge.

A més van llançar almenys un artefacte incendiari a l'interior de l'habitatge, on no residia ningú, a través de una finestra que estava oberta, aconseguint calar foc a uns pocs mobles de l'habitació on havia caigut, sense propagar-se més.

Agents de la Policia Nacional van dur a terme una investigació i fa unes setmanes van aconseguir detenir un home com a presumpte autor dels fets, que suposadament hauria dut a terme l'acció per la mort de la gossa a la finca en quedar atrapada amb la cadena que la tenia lligada.

Notícies més vistes Avui