• divendres 31 de març del 2023

Detingut un home per robar diverses vegades a l'hotel on treballava a Platja de Palma

img

PALMA, 30 Jul.

La Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor de cinc robatoris amb força, dos d'ells frustrats al mateix moment, a l'hotel on treballava, a Platja de Palma.

Segons ha informat Policia Nacional aquest dissabte en nota de premsa, agents policials van detenir dilluns passat un home, espanyol de 23 anys, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força, dos d'ells frustrats al mateix moment, a l'hotel on treballava, a Platja de Palma.

L'home aprofitava la seva condició de treballador de un hotel a Platja de Palma per entrar mitjançant clau falsa a les habitacions dels hostes per realitzar les sostraccions.

Dos dels robatoris van ser frustrats, pel fet que el treballador es va trobar amb els ocupants de les habitacions a l'interior de les mateixes en el moment en què cometria els d elits.

No obstant, va arribar a sostreure prop de 2.000 euros en efectiu i carteres, que ell mateix simulava haver-se trobat als passadissos de l'hotel tirades i les lliurava a recepció.

tot això, els agents del Grup de Recerca de Districte Platja van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força.

Notícies més vistes Avui