• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut un home per robar un mòbil i diners en una platja de Magaluf

img

El telèfon tenia una aplicació de localització activada en cas de pèrdua o sostracció

PALMA, 20 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home, de 35 anys i originari de Gàmbia, com a presumpte autor d'un delicte de furt, pel robatori d'un mòbil i diners a dos joves, en una platja de Magaluf.

>

Segons ha informat Policia Nacional aquest dissabte en nota de premsa, dijous passat, agents policials van procedir a la detenció d'un home, de 35 anys, originari de Gàmbia, per un delicte de furt, en haver sostret un telèfon mòbil amb un dispositiu de localització activat.

Els fets van passar dijous passat a les 17.00 hores, quan una noia juntament amb un altre noia, estaven en una platja de Magaluf, i en un moment de distracció, els van ser sostrets, a ella el telèfon mòbil ia ell la seva cartera amb diners en efectiu.

El presumpte autor del r obo va tenir la mala sort que el telèfon tenia activada una localització per GPS.

Així, un temps més tard, la Policia Nacional va rebre una trucada al 091 que una dona havia patit un robatori a la platja i tenia localitzat el seu telèfon mòbil en una travessia del carrer Manacor a Palma.

Els agents en tenir coneixement dels fets van activar un dispositiu per localitzar el presumpte autor, resultant positiu en veure un home que quan va observar el cotxe patrulla, va començar una sèrie d'accions fugides, fins que els agents li van donar l'alt.

Un cop identificat, es va procedir a un escorcoll de les seves peces, i en una ronyonera, van observar fins a cinc mòbils, sent un el sostret en qüestió, i sense poder donar explicació dels altres, alhora que també se li van trobar gairebé 1.000 euros en efectiu.

Per tot això, es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de furt i s'està investigant la procedència dels altres mòbils trobat s i els diners en efectiu, per la qual cosa la investigació continua oberta.

Notícies més vistes Avui