Detingut un home per robar una excavadora i causar danys en el mobiliari urbà de Santa Eugènia.

Detingut un home per robar una excavadora i causar danys en el mobiliari urbà de Santa Eugènia.

PALMA, 30 Gener.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de furt d'ús de vehicle, pel robatori d'una excavadora de grans dimensions estacionada en una obra, i un altre de danys en mobiliari urbà, a Santa Eugènia (Mallorca).

En una nota de premsa, la Guàrdia Civil ha informat que els fets es van produir durant la nit del diumenge i matinada del dilluns, quan un individu va sostreure una excavadora de grans dimensions que estava estacionada en una obra de Santa Eugènia.

A continuació, el mascle es va traslladar amb l'excavadora per diverses carrers i camins del municipi, provocant danys en 20 fanals, diverses senyals de trànsit, pals de fusta i murs de pedra. Posteriorment va abandonar el vehicle i va fugir del lloc.

Després de tenir coneixement dels fets, la Guàrdia Civil va iniciar la investigació aquesta mateixa nit, amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Eugènia, aconseguint identificar al presumpte autor dels fets, resident en la mateixa localitat, procedint a la seva detenció a la tarda d'aquest passat dilluns.

Els danys materials causats són importants i ascendirà a diversos milers d'euros, sent la Guàrdia Civil, però, encara pendent de la valoració total.

.

Tags

Categoría

Illes Balears