• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut un home per sostreure un rellotge valorat en 12.000 euros a l'aeroport de Palma

img

PALMA, 19 juny.

La Guàrdia Civil de Fiscal i Fronteres de l'aeroport de Palma ha detingut un home, com presumpte autor d'un delicte de furt, per haver sostret un rellotge valorat en 12.000 euros a l'aeròdrom palmesà.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest diumenge en una nota de premsa, l'Institut Armat va iniciar una investigació per un delicte de furt després que un ciutadà de nacionalitat sueca presentés denúncia per la sostracció d'un rellotge valorat en 12.000 euros a l'interior de l'aeroport de Palma.

Després de les indagacions realitzades pels investigadors de la Guàrdia Civil, es va aconseguir identificar l'autor dels fets, un passatger de nacionalitat alemanya, que es va apoderar del rellotge premeditadament aprofitant la distracció del propietari i la gran afluència de passatgers en el moment de passar els controls de seguretat a la terminal, s ustraint el rellotge de la safata del denunciant i introduint-lo a la seva per ocultar-lo entre les seves pertinences.

En aquell moment, es va establir un dispositiu de localització del sospitós, que va ser localitzat i detingut pels agents. Al registre de l'equipatge d'aquest, els guàrdies civils van trobar, entre les seves pertinences i amagat entre la roba, el rellotge sostret.

Posteriorment, es va informar de la recuperació al propietari del rellotge, que ja havia tornat a el seu país i va decidir tornar a Mallorca per recollir el rellotge i agrair personalment als agents de la Guàrdia Civil la devolució del mateix.

Notícies més vistes Avui