Detingut un home per tancar la seva parella a casa i agredir-la.

Detingut un home per tancar la seva parella a casa i agredir-la.

L'home estava tancat en una habitació amb un ganivet i amenaçava d'acabar amb la seva vida.

PALMA, 10 Set.

La Policia Nacional a Palma ha detingut a un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, després de tancar en el domicili a la seva parella a qui prèviament havia agafat pel coll i empès.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, els fets es van produir el passat dilluns, cap a les 17.00 hores en un carrer del districte de Playa de Palma, després de rebre una trucada al 091 que alertava d'un episodi de violència de gènere amb agressió i que l'home es trobava tancat en una habitació amb un ganivet amb intencions autolítics.

Una patrulla de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de la Policia Nacional es va presentar en el lloc observant com dins de la casa hi havia una dona plorant i molt espantada, manifestant que es trobava tancada amb clau i que les mateixes les tenia la seva parella, la qual esgrivia un ganivet i amenaçava de treure's la vida.

Els agents van adoptar les mesures de seguretat i van accedir amb l'ús de la força en el domicili, salvaguardant la víctima i treient-la a l'exterior.

Després van intentar tranquil·litzar l'home que esgrivia el ganivet i amenaçava d'atemptar contra la seva vida, fins que finalment els agents van aconseguir que depusés la seva actitud i van neutralitzar el perill.

La víctima va informar que l'home l'havia tancat en l'habitació, empentant-la i agafant-la pel coll, indicant que uns mesos enrere la va agredir punxant-la amb unes tisores de cuina a la mà. Davant dels fets els agents van procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments.

Tags

Categoría

Illes Balears