• dimecres 7 de desembre del 2022

Detingut un home per temptativa d'homicidi en empènyer-ne un altre per escales i ferir-lo de gravetat a Palma

img

La víctima està ingressada a l'UCI

PALMA, 2 Set.

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha detingut un home espanyol de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, en empènyer-ne un altre per les escales d'un local, quedant aquest ferit de gravetat .

Segons ha detallat la Policia aquest divendres en nota de premsa, els fets van passar dimecres passat, cap a les 00.40 hores, quan les patrulles es van personar en un carrer de Can Pastilla perquè s'estaven barallant dos homes.

En arribar, els agents van observar un grup de persones auxiliant-ne una altra, que era a terra, amb el cap ensangonat i convulsionant, per la qual cosa van sol·licitar una ambulància.

Els ciutadans van assenyalar un jove que caminava en direcció a la platja com el presumpte agressor, per això que els policies es van adreçar a ell per identificar-lo, reconeixent aquest que moments abans un home li havia colpejat al cap quan estava asseient al local i s'havia defensat propinant-li diversos cops de puny.

Una ambulància va arribar poc després. va informar de la possibilitat que la víctima patís una fractura cranial, per la qual cosa va ser traslladada a un centre hospitalari, on està ingressada a l'UCI. Els agents van detenir llavors l'altre implicat.

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, prenent declaració a diversos testimonis i esbrinant que l'arrestat va empènyer el perjudicat, provocant que caigués per les escales , picant-se amb els graons i la vorera de la vorera.

Pel que sembla, posteriorment el va agredir i, quan la víctima es trobava estesa a terra, li va trepitjar el cap, havent d'intervenir diverses persones perquè cessés . La víctima va quedar inconscient.

Notícies més vistes Avui