• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut un home per tràfic de drogues a la zona de Ses Estacions de Palma

img

PALMA, 9 Oct.

Policia Nacional, en col·laboració amb Policia Local de Palma, ha detingut un home, d'origen espanyol i 37 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, a Palma.

Segons ha informat la Policia aquest diumenge en una nota de premsa, agents del Cos Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, han desenvolupat un operatiu contra el tràfic de drogues a la zona de Ses Estacions de Palma i han detingut un home, d'origen espanyol i 37 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

>

La investigació iniciada pel Grup II UDYCO-Estupefaents de la Policia Nacional, on es troben integrats diversos agents de la Policia Local, pretenia identificar la persona o persones que, valent-se de l'anonimat d'una de les zones més transitades de la capital, estarien realitzant vendes continuades de drogues.

Després de diverses jornades de desplegament discret per la zona, els policies van centrar les seves indagacions en un home que han definit com a "molt actiu" i "esmunyedís" com a principal sospitós.

home, prèvia cita amb els compradors de marihuana i cocaïna, realitzava les vendes si bé no dubtava a donar voltes pel lloc abans de l'intercanvi o fins i tot utilitzar vehicles per camuflar-les.

Malgrat la dificultat inicial de els seguiments, els agents van poder constatar nombroses vendes a compradors així com situar l'immoble on el subjecte podria emmagatzemar les substàncies i les importants sumes de diners que estaria obtenint.

Amb les indagacions completades, la Policia va donar trasllat a l'Autoritat Judicial competent qui va autoritzar l'entrada i el registre del domicili. Per això, agents del Grup II d'estupefaents van procedir dijous passat a la detenció del sospitós quan caminava tranquil·lament pel carrer i tot seguit el van traslladar a l'immoble on es va practicar el registre.

El resultat va constatar el que ja observat intervenint els funcionaris dels dos cossos diverses quantitats de marihuana i cocaïna, dosis preparades per a la venda i desenes de bitllets de diferents valors. El total de diners intervinguts va superar els 19.000 euros.

Els agents han donat per finalitzada aquesta investigació si bé se seguirà treballant a la zona de Ses Estacions en ser un espai d'especial trànsit i importància de la ciutat.< /p>

Notícies més vistes Avui