• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut un home per violar i enganxar una dona a Palma

img

PALMA, 6 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home d'origen colombià de 27 anys, per presumptament violar i enganxar a una dona al barri de Son Anglada, a Palma.

Els fets es van produir la matinada del dia 28 d'agost, quan un operari de neteja va localitzar una dona que deambulava pel carrer, commocionada ia la que li costava articular paraula. A la dona li faltava alguna peça de roba i tenia la cara ensangonada, per la qual cosa es va avisar la Policia Nacional.

Una patrulla de la Policia es va personar al lloc i va auxiliar la jove, sol·licitant la presència d'una ambulància, ja que presentava diversos flocs de pèl arrencats, un cop al cap i no parava de sagnar pel nas.

La víctima estava suposadament sota els efectes de l'alcohol i va indicar que havia estat intimant amb un jove a l'interior d'un local d'oci nocturn, després van sortir fora i es van dirigir a un atzucac no recordant amb exactitud els fets, tan sols que van mantenir relacions sexuals. En un moment donat, el jove li va proposar un altre tipus de relació al que es va negar, no recordant què havia passat a partir d'aquell moment.

Els serveis sanitaris van atendre la dona, la qual va ser traslladada un centre hospitalari com a víctima d'una agressió sexual i lesions. Més tard, els agents van comprovar com al carreró hi havia diversos flocs de pèls, sang i uns pantalons pertanyents a la víctima.

La UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de les investigacions, va dur a terme diverses inspeccions oculars al lloc dels fets i va prendre diverses declaracions a diversos testimonis.

Els agents van comprovar que la dona havia estat de festa amb unes amigues, dirigint-se a un local de la zona. A l'interior va estar amb un noi que ja coneixia abans, van intimar a l'interior i van decidir sortir fora del local, dirigint-se a un atzucac on van mantenir relacions sexuals.

L'home li va proposar mantenir un altre tipus de relacions sexuals , al que la dona es va negar, no recordant res des d'aquell moment tan sols quan es va despertar amb la part de baix nua, amb un fort cop al cap i al nas i sense saber què havia passat. Al principi les sospites de la suposada agressió sexual i les lesions conduïen el jove amb qui havia sortit amb la víctima, però es va produir un tomb en la investigació que conduïa un segon home com a autor dels fets.

Els agents van practicar nombroses diligències, preses de declaracions i van dur a terme diverses gestions i com a resultat de la investigació van comprovar que hi havia un segon jove. D'aquesta manera, es va esbrinar que el primer home va sortir d'un altre atzucac juntament amb la víctima sense que s'hagués produït cap agressió. per espai de més de deu minuts, sortint només l'home i tornant després per marxar definitivament del lloc, deixant allí la dona, la qual va sortir de l'atzucac amb les lesions i en les circumstàncies ja descrites.

A vista dels fets, els agents van prioritzar la identificació del jove, del qual no se'n tenia cap referència ni dada, per la qual cosa van practicar nombroses gestions i van sol·licitar col·laboració ciutadana i d'altres unitats policials.

Fruit de la col·laboració van aconseguir identificar el jove, una persona sense antecedents i que no disposava de domicili conegut a Palma, fins que finalment van esbrinar que residia a Inca. Fins a aquest municipi es van desplaçar els policies de la UFAM i el 5 de setembre, es va procedir a detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i lesions.

Notícies més vistes Avui