Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut un home per violar la filla de la seva parella a Palma.

Detingut un home per violar la filla de la seva parella a Palma.

PALMA, 2 de setembre.

La Policia Nacional ha detingut a un home, de 48 anys i nacionalitat equatoriana, per violar a la filla de la seva parella després de sortir d'una discoteca.

Segons han confirmat a Europa Press fonts properes a l'operatiu, la víctima podria haver estat drogada per l'home mentre es trobaven a la discoteca, encara que és una hipòtesi que encara està per confirmar.

Els fets van tenir lloc aquest divendres, quan l'home marxa amb la filla de la seva parella de compres i, posteriorment, acudeixen a una discoteca, en la qual comencen a consumir diverses begudes fins que ella comença a trobar-se malament i marxa al bany, deixant-li el got al presumpte violador.

En tornar del bany, la noia comença a trobar-se cada vegada pitjor, fins a sentir-se atordida i perdre la noció d'on es trobava i, al recuperar-la, s'adona que està al llit de la vivenda de l'home, després d'haver estat violada.

A continuació, la víctima acudeix a un reconeixement mèdic que acredita que ha estat agredida sexualment i interpòs la denúncia a la Jefatura Superior de la Policia, iniciant-se el protocol.

Finalment, agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) inicien la investigació i localitzen el sospitós al seu domicili, on el detenen per un delicte d'agressió sexual.