• dimarts 21 de març del 2023

Detingut un home que ocultava una plantació de marihuana d'última generació a Llucmajor

img

PALMA, 31 Ago.

La Policia Nacional a Palma, en col·laboració amb la Policia Local, ha portat a terme una operació contra el trànsit de marihuana a la localitat de Llucmajor, que s'ha saldat amb el desmantellament d'una plantació d'última generació i la detenció del responsable de la mateixa.

El Grup II de la Udyco Estupefaents ha estat qui ha procedit al desmantellament de la infraestructura, que produïa marihuana de manera continuada.

Segons ha detallat la Policia aquest dimecres en nota de premsa, Policia Judicial va alertar de l'existència d'una persona que estava sent investigada, ja que presumptament subministrava marihuana a diferents punts de venda a Palma.

Aquest investigat tenia una plantació a la ciutat, desmantellada per la Policia fa unes setmanes. Amb tot, els agents van descobrir que l'individu havia establert una planta de producció de marihuana a Llucmajor i que seguia subministrant els punts de venda a Palma.

Aquesta nova plantació comptava amb una infraestructura d'última generació, cosa que va dificultar l'actuació policial, ja que era més complicat detectar els indicis més comuns, com ara l'olor o el so de la maquinària.

Els policies, en col·laboració directa amb la unitat de Seguretat i Protecció Aèria de la Policia Nacional, es van anar desplaçant a la localitat en jornades diferents per identificar l'home i localitzar la ubicació exacta de la plantació.

Així, en un immoble de diverses plantes, van detectar el punt exacte investigat i van demanar proves per procedir a l'entrada i registre, que es va dur a terme divendres passat. Allà es va procedir a la detenció de l'home espanyol de 56 anys com a responsable d'una planta de producció de marihuana amb més de 150 plantes a l'últim estadi de creixement i florades.

A més, a l'hora de desmantellar la infraestructura , els agents van detectar un enganxament il·legal al corrent elèctric desconegut per a l'empresa subministradora, de manera que l'home també podria enfrontar-se a un delicte continuat de defraudació del fluid elèctric.

Notícies més vistes Avui