• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut un home que s'enfilava i es despenjava per les terrasses d'hotels a Platja de Palma per robar

img

PALMA, 3 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 48 anys de edat i nacionalitat espanyola, que suposadament s'enfilava i es despenjava per les terrasses de diversos hotels de Platja de Palma per robar.

Segons ha informat la Policia en una nota de premsa, divendres passat, el Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Districte Platja a Palma, va detenir un individu, delinqüent habitual espanyol de 48 anys, amb antecedents de delictes contra el patrimoni, en haver entrat a robar diverses habitacions d'hotels a la zona de Platja de Palma.

Els agents de la Policia van dur a terme una investigació i van poder constatar fins a sis fets delictius, consistents en robatoris amb força a les habitacions d'hotels de Platja de Palma, durant aquest mes d'agost.

< p> En ser el detingut un home de complexió prima i fibrós, aquest utilitzava com a 'modus operandi' la tècnica de l'escalo, que consistia a enfilar-se murs i terrats per introduir-se a les habitacions que desvalisava, per després despenjar-se per les terrasses i fugir.

Els efectes sostrets , entre els quals hi ha smartphones, rellotges d'alta gamma, diners en efectiu i altres objectes, arriben al valor de 6.000 euros. La Policia Nacional ha recuperat part del robat i l'ha lliurat als seus legítims posseïdors.

El presumpte autor ha passat disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia. El jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.

Notícies més vistes Avui