• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut un jove a Palma per donar una puntada de peu a un home que anava vestit de dona

img


PALMA, 2 Nov.

Agents de la Policia Nacional ha informat aquest divendres de la detenció el passat dilluns d'un home, de 23 anys i nacionalitat marroquina, per haver propinat una puntada de peu i haver insultat un home que anava vestit de dona a l'Estació Intermodal de Palma

En un comunicat, la Policia ha detallat que va ser detingut per un delicte d'odi i lesions després que la Sala del 091 rebés una primera trucada per alertar una baralla, i en un segon avís s'expliqués que l'agressió va ser per la vestimenta del jove.

Quan els agents van arribar a l'Estació Intermodal, es van trobar el presumpte agressor retingut pels vigilants de seguretat, que presentava "una actitud molt violenta". Un dels vigilants de seguretat fora de servei va poder veure els fets i va donar avís als seus companys, que van anar al lloc.

A continuació, els agents de la Policia Nacional es van entrevistar amb la víctima i els testimonis, que van indicar que el detingut havia anat amb tren al mateix tram que l'agredit i les seves amigues, on va mirar la víctima fixament durant tot el viatge.

Quan van sortir del tren, l'agressor va començar a increpar la víctima amb insults homòfobs, que van continuar a les escales mecàniques, on l'agressor va clavar al jove una forta puntada de peu, que va poder esquivar, per després propinar-li una altra forta puntada al cap, que va impactar contra ell i contra l'amiga que tenia al costat. /p>

Notícies més vistes Avui