• dijous 2 de febrer del 2023

Detingut un jove de 23 anys per amenaçar la seva exparella amb un ganivet a Palma

img

PALMA, 30 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un jove de 23 anys per entrar a la vivenda de la seva exparella forçant la porta i amenaçar la dona amb un ganivet.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, el succés va tenir lloc diumenge passat cap a les 12.30 hores, quan a l'habitatge era la víctima i una familiar seva.

Presumptament, l'home va accedir al domicili de la seva exparella trencant la porta amb violència. Portava amb si, al cinturó, un ganivet de grans dimensions, i es va dirigir cap a la víctima amenaçant-la de mort.

En aquell moment l'altra dona es va interposar i va rebre un cop. L'home va continuar dirigint-se a la víctima colpejant-la i proferint amenaces de mort, fins que finalment, davant de l'ajuda de la família, va abandonar el domicili. Tot i això, al cap d'uns minuts l'home va tornar i va accedir novament a la vivenda picant la porta i proferint amenaces.

Segons ha informat la policia, després es va dirigir cap a la víctima traient el ganivet, i els ho va fer va posar a la cara mentre li deia que la mataria. En aquell instant la familiar de la víctima va empènyer l'home i les dues dones van començar a cridar, alertant els veïns, que van trucar a la policia. Aleshores l'home va fugir saltant pel balcó.

Diverses patrulles del grup d'atenció al ciutadà de la Policia Nacional es van personar al lloc i van auxiliar la víctima. Es van entrevistar amb les dones i els veïns i van fer diverses gestions per localitzar l'home.

Finalment els agents es van personar al domicili de l'agressor, que en adonar-se de la presència policial va saltar a través del balcó al pis inferior i es va amagar al domicili d'una veïna. Va ser localitzat en aquest pis portant un ganivet a sobre i va ser arrestat.

Notícies més vistes Avui