• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut un jove de 31 anys per robar a tres comerços, un bar i un domicili a Menorca

img

PALMA, 17 Jun.

La Policia Nacional a Maó ha detingut un jove de 31 anys com a presumpte autor de diversos delictes de robatoris amb força, després d'estar suposadament implicat en un total de cinc robatoris des de finals de maig a tres comerços, un bar i un domicili de la localitat.

Segons han explicat els agents en nota de premsa, el responsable dels assalts buscava apoderar-se de diners en efectiu, per la qual cosa tenia com a principals objectius llocs on sostreure la caixa registradora o la seva recaptació, ocasionant per això aparatosos danys, com trencament de vidres, portes o finestres.< /p>

Entre els fets denunciats, la Policia ha destacat el que va passar dimarts passat a la matinada, quan una persona va sorprendre l'individu accedint a un bar al polígon de Maó. Aquesta va bloquejar la sortida amb el seu vehicle i va avisar els agents.

Abans de l'arribada, l'assaltant va trencar un finestral del local que no tenia reixes de protecció i es va llançar al carrer des de una alçada aproximada de tres metres, fugint del lloc i deixant rastres de sang a la seva carrera. Poc temps després va ser detingut.

Segons la Policia Nacional, el presumpte autor compta amb antecedents policials per fets similars.

Notícies més vistes Avui