• diumenge 29 de gener del 2023

Detingut un jove per temptativa d'homicidi després d'agredir amb arma blanca un home a Palma

img

PALMA, 17 Jul.

La Policia Nacional va detenir dijous passat un jove com a presumpte autor d'un delicte de homicidi en grau de temptativa, després d?agredir un home amb una arma blanca dirigint l?atac a zones vitals de la víctima.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials van detenir el dijous passat a un jove, d'origen espanyol i 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'agredir un home amb una arma blanca dirigint l'atac a zones vitals de la víctima.

>

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec d'una investigació com a conseqüència d'un atac d'un jove cap a un home al Polígon de Llevant, produït el 9 de maig passat cap a les 14.35 hores.

La víctima va sortir d'un portal d'un edifici caminant de manera tranquil. ila, quan en un moment donat va escoltar com algú li trucava i en girar-se va observar tres joves, aproximant-se'n un al denunciant ràpidament esgrimint un objecte punxant.

L'home va pensar que es tractava d'un robatori i va intentar calmar el jove, dient-li que li donaria tot el que portava, però i per a sorpresa de la víctima, el jove el va agafar pel coll i sense dir res va intentar clavar l'objecte punxant al tòrax.

víctima va poder interposar la mà impedint que li clavés l'arma al tòrax, patint un tall a la mà esquerra que va precisar de punts de sutura, fugint l'agressor del lloc.

Els agents del grup d'Homicidis de la Policia Nacional tan sols comptaven amb la descripció física de l'autor, desconeixent-ne la identitat, duent a terme nombroses gestions per aconseguir identificar-lo i aclarir els fets, sumant-se a les mateixes agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional.

Fruit de les gestions, van aconseguir identificar el presumpte agressor comprovant els fets esdevinguts i que aquesta persona efectivament va escometre la víctima amb un objecte punxant i que va dirigir l'atac a zones vitals, produint-li un tall a la mà quan es va protegir.

>

Pel que sembla no pretenia robar-li i no existia cap justificació per dur a terme l'agressió, no existint relació entre tots dos.

Finalment, els agents van detenir dijous passat el jove, com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi, comprovant com a més tenia una reclamació judicial d'un jutjat de Palma, per un robatori amb força.

Notícies més vistes Avui