• dimecres 29 de març del 2023

Detingut un lladre d'un botí de joies valorat en 70.000 euros en una casa de Ciutadella

img


MENORCA, 13 Oct.

La Policia Nacional a Ciutadella ha informat aquest dijous de la detenció el dimarts passat d'un home espanyol que va robar a finals d'agost un botí de joies valorat en gairebé 70.000 euros en un habitatge del municipi.

El robatori amb força es va produir l'agost passat en una casa de luxe a la estiuegen els seus propietaris. La investigació dels agents, que va incloure preses de declaració i control del mercat negre, va concloure que el lladre era un reincident que havia estat a la presó i que en aquell moment estava en llibertat.

De fet, des de la Policia Nacional han explicat que l'arrestat té diferents antecedents policials i li consten prop de 30 detencions, i per això ha passat llargues temporades a la presó.

La detenció del presumpte autor va motivar la recuperació de gran part del botí , que ha estat tornat als seus propietaris, residents a Barcelona. D'aquesta manera, el dispositiu del robatori s'ha tancat amb el botí de més valor que ha tingut lloc aquesta temporada a Ciutadella.

Notícies més vistes Avui