• dimecres 7 de desembre del 2022

Detingut un menor a Mallorca per assetjar sexualment una companya a la sortida de l'institut

img

PALMA, 3 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un menor, de 14 anys, a Mallorca per presumptament assetjar sexualment una companya a la sortida de l'institut.

La detenció, que ha estat avançada pel diari 'Última Hora' i confirmada per fonts properes al cas, es va produir dimarts passat després de que la noia denunciés l'agressió a la direcció del centre escolar.

Fonts de la investigació han indicat que les agressions sexuals es van produir en dos dies separats, el 12 i el 23 de setembre.

< El primer dia, el menor es va acostar a la noia, que anava de tornada a casa seva, i la va acompanyar fins al seu domicili. Al portal va començar a grapejar-la, besar-la i tocar-la en contra de la seva voluntat fins que ella va poder fugir de l'agressor i pujar a casa seva.

La segona vegada, el noi va fer el mateix, acompanyar-la fins a casa seva i la va coaccionar per tenir relacions sexuals, però un veí va aparèixer al portal i la noia va tornar a fugir. Aleshores, ho va comunicar a la seva família ia la direcció del centre escolar, que va trucar a la Policia.

Després de la intervenció policial, el menor, al qual se li imputa un delicte d'agressió sexual, va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Notícies més vistes Avui