• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut un menor per tràfic de drogues al Parc de ses Estacions de Palma

img

PALMA, 24 Jul.

La Policia Nacional han detingut un jove, menor d'edat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública al Parc de ses Estacions de Palma, després d'haver-lo descobert entaulant conversa amb dos transeünts, portant 26 pastilles de MDMA i diners en efectiu.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials han detingut un jove, menor d'edat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública al Parc de les Estacions de Palma.

Els fets es remunten dimecres passat, sobre les 14.00 hores, quan una patrulla del Grup Operatiu de Resposta de la Policia Nacional estava realitzant la seva comesa de prevenció de la delinqüència al Parc de Ses Estacions, observant un jove que estava parlant amb dos transeünts.

El jove va intentar evitar la presència policial mostra un comportament estrany que va fer sospitar els agents, que li van donar l'alto i van procedir a identificar les tres persones en qüestió.

Els agents van localitzar a l'interior de la motxilla que portava el menor 26 pastilles de el que sembla ser substància estupefaent MDMA, així com una petita bossa contenint al seu interior una pols de color ataronjat.

A més els agents van trobar a la ronyonera que portava el menor la quantitat de 240 euros en bitllets de 20 euros.

En vista dels fets, els agents van procedir a la detenció del menor com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Notícies més vistes Avui