Detingut un professional sanitari per afalagar, realitzar comentaris obscens i tocar un pit a una pacient a Palma.

Detingut un professional sanitari per afalagar, realitzar comentaris obscens i tocar un pit a una pacient a Palma.

PALMA, 19 Nov.

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat dijous a un facultatiu sanitari, home, d'origen cubà i de 66 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, per emetre comentaris masclistes, fer comentaris obscens i tocar un pit a una pacient, a Palma.

Segons ha informat la Policia en una nota de premsa, la víctima va denunciar els fets, manifestant que va acudir al servei d'urgències i que el facultatiu sanitari que la va atendre emetia comentaris masclistes i obscens sobre els seus pits i el seu darrere.

El detingut li va arribar a indicar a la dona que s'estirés a la camilla i li va palpar la panxa, pujant-li la roba, sense tenir res a veure amb el motiu de la consulta, fet que va incomodar a la denunciant i a la seva acompanyant.

L'home va aprofitar un moment en què la víctima es va inclinar sobre la taula per veure l'informe que li mostrava aquest, per realitzar-li tocaments en un dels seus pits.

Aquests fets van ser corroborats per l'acompanyant de la víctima, que va estar davant en tot moment i va poder observar el comportament del metge cap a la seva família.

Al detingut li consta una denúncia anterior com a presumpte autor de fets similars.

Tags

Categoría

Illes Balears