• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut un tercer implicat en l'agressió amb arma de foc a una dona a Platja de Palma

img

PALMA, 18 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un tercer individu presumptament implicat en l'agressió amb arma de foc a Platja de Palma, en què una dona de 24 anys va resultar ferida de gravetat dissabte passat.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional continua avançant en les investigacions i no se'n descarten de noves detencions, segons ha informat el cos policial.

Els fets es remunten aquest dissabte de matinada, quan una dona de 24 anys va resultar ferida gravetat per arma de foc a Platja de Palma i va ser traslladada a l'Hospital Universitari Son Espasos.

A les 06.00 hores, es va sentir una detonació a l'esmentada zona i diversos indicatius del cos policial van acudir. Al lloc van trobar la dona a terra ensangonada, amb un orifici a l'espatlla d'arma de foc. Al lloc, a més, els agents van localitzar l'arma i un paquet.

Després de diverses investigacions, la policia va detenir aquest dissabte un home i una dona que intentaven fugir d'un domicili de l'esmentada zona. D'aquesta manera, ja són tres les persones detingudes per presumptament estar implicades en aquesta agressió.

Notícies més vistes Avui