• dimecres 29 de març del 2023

Detingut un turista per agredir sense motiu una parella d'alemanys que passejava per Platja de Palma

img

PALMA, 16 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home alemany de 38 anys per un delicte de lesions, en agredir, sense motiu aparent, una parella també alemanya a Platja de Palma.

Els fets van passar dissabte passat a les 03.00 hores, quan un home i una dona estaven passejant per la zona i, de sobte i sense dir res, van ser atacats per un altre turista, que va empènyer l'home fortament, caient aquest a terra, per tot seguit començar a expulsar-lo per diferents parts del cos.

Segons ha detallat la Policia en nota de premsa, la dona es va posar al mig per impedir que el detingut seguís enganxant la seva parella, responent l'agressor amb un cop de puny a la cara, que es va desplomar contra el terra, quedant sense sentit. El cop a la cara li va provocar a més una fractura de mandíbula.

Diversos transeünts es van interposar llavors perquè el turista deixés de colpejar la parella, aprofitant aquest per fugir. Una ambulància va anar a lloc i va traslladar les víctimes a un centre hospitalari.

Per la seva banda, dues patrulles mixtes del Grup Operatiu de Resposta de la Policia Nacional, que integra policies alemanys i neerlandesos, van localitzar el presumpte autor en un hotel de la zona, procedint a la seva detenció.

Notícies més vistes Avui