Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut un turista per colpejar un jove amb un cop de puny a Alcúdia.

Detingut un turista per colpejar un jove amb un cop de puny a Alcúdia.

Policia Local traspassa a Guàrdia Civil la investigació d'una baralla amb ganivets, que deixa un home ferit, en el municipi

L'anècdota de la nit és un avís informant que del maleter d'un vehicle hi havia goteres de sang, resultant ser melmelada

PALMA, 21 Ago.

La Policia Local d'Alcúdia ha procedit a la detenció, a la matinada d'aquest passat diumenge, d'un turista, per llençar un cop de puny a la cara a un altre jove, en el municipi.

En una publicació a xarxes socials, recollida per Europa Press, la Policia Local ha informat que, cap a les 04.10 hores del diumenge, quan els agents de servei estaven vigilants a la zona de la rotonda de 'magic', van observar com a escassos 20 metres, un turista, sense mitjans paraules, llençava un cop de puny a la cara a un altre jove, d'origen espanyol, provocant-li una ferida sagnarivela.

Immediatament, els agents de la Policia Local d'Alcúdia van actuar per acabar amb l'enfrontament al qual ja s'estaven sumant altres persones.

L'agressor, en veure els agents, va fugir corrent --es tracta d'un jove de 1,90 metres d'estatura i atlètic, segons la descripció de la Policia Local--.

En veure's acorralat per les unitats de servei, aquest va començar a grimpar pels reixos dels edificis de l'Avinguda Argentina, saltant per les terrasses.

Després de registrar tota la zona, el turista va ser localitzat de nou i, finalment, després d'una altra carrera va ser neutralitzat a l'interior d'un hotel on va ser detingut per dos agents, que van haver d'utilitzar l'spray defensiu perquè aquest no pogués tornar a fugir.

Posteriorment, cap a les 06.15 hores de la matinada d'aquest passat diumenge, hi va haver una segona incidència, aquesta vegada una baralla amb ganivets al carrer Luxemburg, segons ha comunicat la Policia Local, qui va rebre l'avís a través d'una trucada telefònica.

En arribar els agents al lloc i intentant aquests localitzar els implicats en la baralla, van rebre un altre avís que, a uns 500 metres del lloc, hi havia un home sangrant abundantment amb una ferida a una cama.

Un cop allà, els policies van comprovar que es tractava d'un home, un turista, que havia estat apunyalat a una cama i en el braç, havent perdut molta sang. Immediatament, es va procedir a tapar les ferides i a informar els serveis sanitaris, que ràpidament van acudir al lloc. El ferit va ser traslladat urgentment a un hospital.

La Policia Local va realitzar diligències a previsió. Aquestes van ser traspassades a la Guàrdia Civil perquè continuïn amb la investigació i procedeixin a la detenció de l'autor de les lesions.

Finalment, l'anècdota i incidència de la nit que va acabar per sort sent còmica, segons la Policia Local, va ser quan es va rebre l'avís telefònic informant que del maleter d'un vehicle hi havia goteig de sang. Immediatament, es van desplaçar les unitats de servei al lloc resultant tractar-se de melmelada de gerds, que algun gamberro havia llançat contra el vehicle.

"Durant el trajecte al lloc, ja se'ns passaven moltes coses pel cap", han reconegut els agents a la publicació a xarxes socials. "Al final", però, han conclòs, "tots hem respirat alleujats".

.