• dimecres 7 de juny del 2023

Detinguts a Eivissa dos fugitius de la Justícia reclamats per autoritats alemanyes i macedònies

img

IBIZA, 4 Jul.

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa dos fugitius reclamats per les autoritats alemanyes i macedònies, respectivament.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, els dies 20 i 21 de juny agents de la Policia Nacional a Eivissa van procedir a la localització i detenció de dos fugats de la justícia a Alemanya i Macedònia.

>

El primer dels detinguts és un home de 60 anys que tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i Lliurament decretada per les autoritats alemanyes. L?home estava acusat de ser membre d?una banda que cometia delictes de frau venent accions sense valor de diverses empreses. Els beneficis van superar els 2 milions d'euros.

El segon dels detinguts és un home de 40 anys amb una ordre internacional de detenció per part de Macedònia on se'l reclamava per haver pertangut a una organització criminal que hi havia comès un delicte de frau contra l'administració pública.

En tots dos casos, els investigadors de la UDYCO de la Policia Nacional a Eivissa van realitzar gestions fins a poder trobar el parador d'aquests fugitius a l'illa d'Eivissa i, una vegada localitzats, es va procedir a detenir-lo.

Els detinguts van ser posats a disposició de l'Audiència Nacional, decretant el seu ingrés a la presó fins a ser lliurats a les autoritats reclamants de cada país.

Notícies més vistes Avui