• dijous 2 de febrer del 2023

Detinguts a Eivissa dos joves, presumptes autors de robatoris amb violència i furt de rellotges

img

IBIZA, 2 Jul.

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt a la localitat de Sant Antoni de Portmany.

Segons ha informat l'Institut armat aquest dissabte en una nota de premsa, les últimes setmanes, la Guàrdia Civil de Sant Antoni havia rebut tres denúncies de turistes per sostracció de rellotges i dos per robatoris amb violència.

Els delictes s'havien registrat de matinada a la via pública, sent les víctimes abordades per dos individus que, amb violència, es van apoderar dels seus rellotges. A més, un altre turista va denunciar el furt d?un altre rellotge de luxe. En total, van ser sostrets tres rellotges d'alta gamma valorats en 18.000, 17.500 i 35.000 euros, respectivament.

Després de les primeres investigacions, els guàrdies civils van identificar dos joves que coincidien amb les descripcions aportades per les víctimes . En un ampli dispositiu de vigilància a la zona d'actuació dels autors dels robatoris, dilluns passat va ser detingut un dels sospitosos i dijous, el segon implicat.

La investigació continua oberta per a la possible recuperació dels rellotges sostrets.

Notícies més vistes Avui