Detinguts a Eivissa uns pares de qui el seu fill de dos anys va donar positiu en ketamina i cocaïna.

Detinguts a Eivissa uns pares de qui el seu fill de dos anys va donar positiu en ketamina i cocaïna.

IBIZA, 15 de novembre.

Agents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut un home d'origen sud-africà de 31 anys i una dona colombiana de 27 anys com a presumptes autors d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar després que el seu fill, de dos anys d'edat, donés positiu en diverses substàncies.

Segons ha informat la Policia aquest dimecres, el passat divendres els agents van rebre informació sobre un possible cas de maltractament infantil. L'avís va ser donat des de l'àrea de protecció de menors de l'Hospital Can Misses d'Eivissa, on van acudir uns pares amb el seu fill de dos anys per presentar un fort dolor abdominal, pel qual va ser diagnosticat d'apendicitis.

Després de parlar amb el personal mèdic, familiars del menor van manifestar ser consumidors habituals de diferents drogues, per la qual cosa van realitzar diversos anàlisis complementaris al nadó, que va donar positiu en cocaïna i ketamina.

Un cop confirmats els resultats per part del servei de protecció de menors de l'Hospital, es va procedir amb caràcter urgent a la retirada de la custòdia del menor com a mesura de protecció, informant de manera immediata els fets al Grup de Policia Judicial UFAM de la Comissaria Local d'Eivissa.

Davant aquests fets, els agents de la UFAM d'Eivissa es van fer càrrec de la investigació, procedint a garantir de manera immediata la protecció del nen, duent a terme les gestions oportunes amb el Ministeri Fiscal, informant-li de la situació de risc del nadó per al seu ingrés en un centre d'acollida, procedint finalment a la detenció dels pares.

Un cop realitzades totes les gestions en dependències policials, els presumptes autors han estat posats a disposició del Jutjat de Guàrdia.

Tags

Categoría

Illes Balears