• dilluns 5 de juny del 2023

Detinguts a Palma dos homes per agredir sexualment una menor en fets separats

img

Un d'ells va intercanviar fotografies de caràcter sexual amb la nena

PALMA, 14 Oct.

La Policia Nacional ha detingut dos homes, un d'origen cubà de 33 anys i un altre de marroquí de 24, el primer per un delicte de corrupció de menors i un altre d'agressió sexual, i el segon com a presumpte autor de dues agressions sexuals a una menor amb la que no tenien relació, actuant tots dos per separat i sense vinculació entre ells.

La investigació es va iniciar arran d'una denúncia interposada pels pares de la víctima, en veure que al telèfon mòbil tenia converses d'índole sexual amb majors d'edat, amb qui havia mantingut relacions.

Segons ha explicat la Policia en nota de premsa, la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) va identificar dos homes que havien contactat amb la nena. Així, van detectar "missatges clars, inequívocs i explícits de caràcter sexual", amb oferiments i peticions expresses per mantenir relacions.

Un dels homes va arribar fins i tot a intercanviar fotografies íntimes, comprovant els agents que l'home va contactar amb la menor fins a embaucar-la amb la finalitat d'obtenir-ne material pornogràfic.

A més, la Policia va esbrinar que la víctima havia mantingut relacions amb els dos homes i que tots dos tenien informació del domicili de la nena i els llocs que freqüentava.

Els agents van culminar la investigació amb l'arrest dels dos individus. Un d'ells va ser detingut dimecres passat i un altre dijous a la tarda, passant tots dos a disposició judicial.

Notícies més vistes Avui