• dimarts 21 de març del 2023

Detinguts a Palma dos homes per robar en un local i empènyer l'empleada que descansava a la rebotiga

img

PALMA, 17 Ago.

La Policia Nacional a Palma ha detingut dos homes de 41 i 46 anys i de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència en entrar en un establiment, sostreure diners i empènyer una empleada que estava en aquell moment descansant a la rebotiga.

Els fets es van produir sobre dimarts a les 15.00 hores, quan dos agents, que es trobaven fora de servei per haver acabat la seva jornada laboral, estaven circulant amb les seves respectives motos pel barri de Bons Aires quan van observar que diversos ciutadans perseguien dos individus al crit de " pareu-los, acaben de robar".

Tot seguit, els policies van sortir darrere dels dos homes, aconseguint interceptar-los. Tots dos portaven ocults a la roba interior i la butxaca dels pantalons dos tornavisos i diners en efectiu.

Els agents van esbrinar que, moments abans de la detenció, els detinguts havien entrat en un local tancat al públic, encara que a la rebotiga estava la responsable descansant.

Mentre un dels homes es va quedar fora vigilant, l'altre va forçar la porta d'accés a l'establiment i va sostreure diners de la caixa registradora, que va obrir amb un dels tornavisos intervinguts. L'empleada, en sentir soroll, va sortir de la rebotiga i va comprovar que li estaven robant.

En intentar evitar que sortissin del lloc, un dels lladres va clavar una empenta a la dona, xocant contra la mateixa i caient tots dos a terra, aconseguint aixecar-se i sortir de l'establiment.

Tots dos autors van fugir del lloc a la carrera i la dona va sortir darrere d'ells demanant ajuda, moment en què diversos ciutadans van sortir també darrere dels homes fins a la intervenció policial.

La dona va ser assistida per diverses lesions en un centre mèdic, alhora que li van tornar els diners sostrets pels lladres, que compten amb prop d'un centenar de detencions entre tots dos.

Notícies més vistes Avui