• dimarts 6 de juny del 2023

Detinguts cinc homes per una baralla al Passeig Marítim de Palma

img

PALMA, 3 Jul.

Agents de la Policia Nacional van detenir dissabte passat cinc homes com a presumptes autors d'un delicte de lesions, després una baralla produïda a la via pública davant d'un local d'oci al Passeig Marítim de Palma, en què un home va patir diverses lesions.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, el passat dissabte, agents policials van procedir a la detenció d'un grup de cinc homes, d'origen espanyol de 28, 32, 36 i dos de 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte de lesions, després d'una baralla produïda a la via pública davant a un local d'oci al Passeig Marítim de Palma, on un home va patir diverses lesions.

Els fets es van produir cap a les 03.20 hores de la matinada de dissabte, després de rebre diverses trucades a la sala del 091 que alertaven d?una baralla d?un grup de persones a la porta d?un bleixement al Passeig Marítim de Palma.

Quan els agents del Grup d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional van arribar al lloc van ser requerits per diversos testimonis que van indicar que cinc homes van agredir un home i que un dels agressors va clavar diverses puntades de peu al cap a la víctima.

Els agents es van acostar a la víctima que presentava diverses lesions i estava en un elevat grau de nerviosisme i agressivitat, arribant a colpejar a un dels testimonis, per cosa que va haver de ser neutralitzat pels agents fins a l'arribada d'una ambulància. La víctima va haver de ser traslladat a un centre mèdic acompanyat d'una patrulla policial davant la seva elevada agressivitat, protagonitzant diversos incidents tant al trasllat com al mateix hospital.

Els agents van esbrinar que la víctima va protagonitzar un incident quan se li va denegar l'entrada en un establiment i que hauria arribat a empènyer una noia fent-li perdre l'equilibri i que caigués a terra. Un testimoni va comunicar que a la víctima se li havia denegat l'accés en diversos establiments a causa de l'estat en què es trobava.

Els agents van localitzar els cinc homes que suposadament van agredir la víctima i van detenir-lo. com a presumptes autors d'un delicte de lesions.

Notícies més vistes Avui