• divendres 3 de febrer del 2023

Detinguts cinc joves a Eivissa per robar material esportiu valorat en més de 1.000 euros

img

IBIZA, 22 Ago.

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa cinc joves per un robatori amb força en unes instal·lacions esportives , amb què es van fer amb material valorat en més de 1.000 euros.

Es tracta de cinc homes d'origen italià, d'entre 24 i 26 anys, segons ha informat aquest dilluns la Policia.

El succés va tenir lloc en un estadi dijous a la matinada a divendres, cap a les 02.30 hores. Els joves eren de vacances i haurien utilitzat la modalitat d'escalada per accedir a l'interior de l'estadi. Després van forçar una de les reixes.

Els lladres van ser sorpresos pel vigilant de seguretat. En adonar-se de la seva presència, van emprendre la fugida. El vigilant va poder donar abast a un dels homes, encara que aquest va arribar a escapar durant el forcejament.

Els individus van abandonar l'estadi, saltant per una de les portes d'accés, i després van fugir en un vehicle.< /p>

Com a resultat de les investigacions desenvolupades per la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Comissaria de Policia Nacional a Eivissa, es va poder identificar els cinc joves. Un cop localitzats, van ser detinguts als voltants del port d'Eivissa quan baixaven del ferri procedent de Formentera.

Després del registre realitzat als apartaments on s'allotjaven els detinguts, es van recuperar totes les equipacions esportives sostretes quines seran tornades al club propietari.

Notícies més vistes Avui