• dijous 30 de març del 2023

Detinguts dos homes a Cala Bona després de ser sorpresos amb diverses quantitats de marihuana i haixix

img

PALMA, 1 Set.

Agents de la Policia Local de Son Servera han detingut dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública, després d'haver estat sorpresos a Cala Bona amb diverses quantitats de marihuana i haixix.

Segons ha informat l'Ajuntament de Son Servera en una nota de premsa, els fets han tingut lloc aquest dimecres, quan els agents que patrullaven per Cala Bona han vist dos homes en actitud sospitosa, que s'estaven passant una bossa de color groc. Posteriorment, i continuant amb el seu servei, els agents han observat els mateixos individus pel passeig marítim de Cala Bona al costat d´un cotxe. Immediatament, els agents s'han acostat per investigar el contingut de la borsa.

Tots dos homes, davant les preguntes dels policies, s'han mostrat nerviosos i no han donat resposta als agents, i per això s'ha procedit al registre del vehicle. Així, els agents han localitzat la bossa tapada i sota el seient del conductor, que contenia una gran quantitat de marihuana, disposada en bosses individuals per a la seva suposada venda, i algunes plaques d'haixix.

Els individus han estat traslladats a comissaria per continuar amb les diligències oportunes.

Notícies més vistes Avui