• divendres 3 de febrer del 2023

Detinguts dos homes a Eivissa per abordar dos turistes i robar-los els rellotges d'alta gamma

img

PALMA, 11 Ago.

Agents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut dos homes d'origen algerià, de 28 i 33 anys, per abordar uns turistes i arrencar-los els rellotges d'alta gamma, en dos fets diferents.

Segons ha informat aquest dijous la Policia en un comunicat, el primer robatori va tenir lloc el 14 de setembre juliol, cap a les 00.20 hores.

Un turista estava passejant en companyia de la seva dona per una avinguda propera al port d'Eivissa i, en un moment donat, va ser abordat per diversos individus que el van empènyer i arrencar el rellotge, fugint posteriorment els lladres del lloc.

El segon fet va tenir lloc el 2 d'agost en condicions similars, coincidint el lloc del robatori amb la comesa el 14 de juliol.

Els agents de la UDEV de la Policia Nacional a Eivissa es van fer càrrec de les investigacions, fent gestions per al total esclat reiximent dels fets i detenció dels presumptes autors.

Després de les indagacions realitzades per la unitat de recerca, es va descobrir el grup criminal al qual pertanyien els detinguts i es va poder determinar el lloc on s'allotjaven.

El 2 d'agost passat es va procedir a la detenció dels dos individus. La Policia ha pogut identificar la resta de membres del grup, per la qual cosa no es descarten noves detencions en els propers dies.

Notícies més vistes Avui