Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguts dos homes a Maó per robar en un local comercial mitjançant el mètode del llançament de vehicles.

Detinguts dos homes a Maó per robar en un local comercial mitjançant el mètode del llançament de vehicles.

MENORCA, 2 de setembre.

La Policia Nacional ha detingut dos homes, de 28 i 23 anys d'edat i origen espanyol, com a presumptes autors del robatori en un local comercial mitjançant el mètode de l'alunizatge.

Segons ha informat aquest dissabte la Cap de Policia Superior en un comunicat, en l'operació han intervingut diverses desenes de policies de la Comissaria de Policia Nacional a Maó, que també ha comptat amb la col·laboració de la Brigada de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local d'Es Mercadal.

Com a resultat de la investigació, s'han pogut recuperar dispositius electrònics per valor d'aproximadament 40.000 euros, entre ells més de 50 smartphones, consoles i tablets.

A més, durant la fase final de l'operació s'han confiscat armes simulades, eines i eines per al forçament, així com part de la roba utilitzada en el robatori i el vehicle utilitzat per realitzar l'alunizatge, que havia estat sostret prèviament pel grup desmantellat.

Durant l'operatiu d'entrades i registres als domicilis dels implicats, que va tenir lloc aquest divendres, i de manera coordinada amb la Policia Local a Mercadal, també es van recuperar diversos vehicles sostrets que es trobaven als voltants de la zona denominada Ses Canaletes, situada a la Urbanització Son Parc.

La investigació es va centrar des del primer moment en l'entorn dels ara detinguts, sent la principal hipòtesi que "refredarien" la mercaderia sostreta per després col·locar-la al mercat negre fora de Menorca.

Finalment, els dos detinguts han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Maó, no descartant-se diligències d'investigació posteriors.