• dimarts 6 de juny del 2023

Detinguts dos homes a Palma per fer tocaments a dues dones en fets separats

img

PALMA, 15 Ago.

La Policia Nacional a Palma ha detingut dos homes, un d'origen indi de 41 anys i altres colombià de 21, com a presumptes autors d'un delicte d'abusos sexuals, en fer tocaments, en fets separats i sense relació entre ells, dues dones.

El primer succés es va produir el 9 d'agost passat, sobre les 14.00 hores, al barri Arxiduc de Palma, després de rebre una trucada a la Sala del 091 indicant que els vigilants de seguretat tenien retingut un home que havia tocat a les zones íntimes una clienta d'un establiment.

Segons ha indicat la Policia aquest dilluns en nota de premsa, el Grup Operatiu de Resposta es va personar al lloc i es va entrevistar amb la dona, que va explicar que un home li havia fet gestos obscens i posteriorment li va fer tocaments, procedint a la detenció de l'home.

El segon ca so es va produir l'endemà, cap a les 20.30 hores, al barri de Pere Garau. Una patrulla del GOR es va dirigir a un establiment on s'havia refugiat una dona, que estava molt nerviosa, relatant que moments abans acabava de ser grapejada per tot el cos per un jove, que la portava seguint per diversos carrers de Palma.

>

La víctima va facilitar la descripció de l'home i els agents van efectuar una batuda per la zona, localitzant el suposat autor i procedint al seu arrest.

Notícies més vistes Avui