Detinguts dos homes pel robatori d'una moto, mòbils, carteres i per tràfic de drogues a Santa Eulària.

Detinguts dos homes pel robatori d'una moto, mòbils, carteres i per tràfic de drogues a Santa Eulària.

IBIZA, 1 d'agost.

La Policia Local de Santa Eulària ha detingut a dos homes, en operatius diferents, per robar una motocicleta i mòbils, entre d'altres objectes, i per la sustracció d'una cartera i un delicte de tràfic de drogues.

Segons ha informat l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu en una nota de premsa, les detencions es van produir el passat dissabte.

En el primer dels operatius es va detenir a un home i es van identificar altres dos, majors d'edat i de nacionalitat algeriana, per un presumpte delicte de receptació, ja que en el moment de la seva detenció tenien en el seu poder nou telèfons mòbils i carregadors, uns auriculars i una motocicleta amb el número de bastidor esborrat.

La intervenció va començar quan una dona va denunciar que uns joves havien accedit a la seva habitació d'hotel i li havien robat el seu telèfon mòbil, que va poder localitzar mitjançant el GPS.

La localització del telèfon el va situar prop del lloc on es trobaven en aquests moments, pel que dos agents de proximitat de Jesús es van desplaçar fins a la zona.

Els tres detinguts es trobaven a l'interior d'una caseta de ferramentes, mentre que la motocicleta estava estacionada, amb el baulet obert i els dispositius electrònics presumptament robats a l'interior.

Llavors, la patrulla va sol·licitar el suport de la Guàrdia Civil i de l'equip d'estades de la Policia Local. Després, van identificar els ara detinguts.

Un d'ells va oposar resistència durant la intervenció, tirant a terra a un agent de la Guàrdia Civil i donant un cap en l'espatlla a un policia local.

Als voltants de la caseta es va trobar material com sopletes, ganivets, destornelladors i un altre tipus d'eines que podrien haver estat utilitzats per cometre actes delictius, així com objectes personals de marques de dissenyadors reconeguts.

L'altre detingut, major d'edat i de nacionalitat marroquina, va ser arrestat al centre de la població de Santa Eulària per dos agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció de la seguretat ciutadana.

Els policies van ser avisats per un ciutadà que va alertar de la pèrdua de la seva cartera, donant la descripció d'un home que li havia demanat parlar amb el seu telèfon mòbil i del qual sospitava que li pogués haver sostret els seus objectes.

Després de diverses recerques per la zona, els agents van identificar un home que responia a la descripció facilitada per la víctima i van procedir a efectuar-li una cacheig.

Llavors, van trobar 12 bossetes de color blanc amagades en un paquet de tabac, així com dues plaques de color marró. A més, en aquest moment portava 460 euros en efectiu repartits als butxaques del pantaló.

L'arrestat va confessar als agents que havia adquirit la droga a Figueretes, per després vendre-la per 50 euros cada unitat.

Un cop analitzades les substàncies, es va detenir per un presumpte delicte contra la salut pública per portar 11 grams de xarxes i nou grams de cocaïna.

Tags

Categoría

Illes Balears