• dijous 30 de març del 2023

Detinguts dos homes per agredir sexualment una dona a Palma

img

PALMA, 1 Oct.

Agents de la Policia Nacional han detingut dos homes, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual sobre una dona , el 16 de setembre passat, a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, dijous passat, agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la policia han detingut dos homes, de 29 i 30 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual sobre una dona.

La investigació es va iniciar amb motiu de la denúncia interposada per una noia que n'adonava d'una agressió sexual patida en la seva persona per part de dos homes el 16 de setembre passat.

La víctima estava en un local del passeig marítim de Palma, quan se li va acostar un dels homes, a qui coneix de vista, afegint-se després un amic de l'home i una amiga de la denunciant. Després se'n van anar tots junts a un altre local fins que es van dirigir al domicili d'un dels homes.

Al domicili, un dels homes va agafar la dona per la cara i va intentar ficar-li alguna substància suposadament estupefaent. L'home va agafar la dona per les espatlles i la va portar a una de les habitacions empenyent-la contra el llit on la va agredir sexualment.

Posteriorment va entrar a l'habitació l'altre home que va clavar diverses bufetades a la dona a la dona cara, li va treure la roba i també la va agredir sexualment.

La dona va preguntar per la seva amiga que havia abandonat la vivenda abans dels fets, i posteriorment es va personar a l'hospital i en dependències de la Policia Nacional per a interposar denúncia.

La UFAM va dur a terme una investigació i dijous passat va detenir els dos homes com a presumptes autors d'una agressió sexual.

Notícies més vistes Avui