"Detinguts dos homes per amenaçar de mort a un altre, tallar-lo amb ampolles i colpejar-lo amb un pal a l'Arenal."

PALMA, 8 Set.

La Policia Nacional ha detingut a dos homes, d'origen marroquí i 27 i 37 anys d'edat, per amenaçar a un altre de mort, tallar-li amb ampolles i colpejar-lo amb un pal a l'Arenal.

Segons ha informat aquest divendres la Cap de la Policia Superior en un comunicat, els fets van ocórrer el passat dilluns de matinada, quan els agents es trobaven fent tasques de prevenció de la delinqüència al carrer i van observar dos homes corrent que venien de la zona de la platja.

En aquest moment, els agents van aturar els individus i van veure com un d'ells es subjectava una mà, que estava totalment ensangonada.

Moments més tard, es va apropar als policies el vigilant de seguretat d'un establiment i va explicar que aquests dos homes havien tingut un problema amb un treballador en l'interior del local, quan l'empleat els va convidar a marxar perquè estaven tancant.

Així, els agents van parlar amb el treballador, qui va explicar que s'havia iniciat una discussió verbal entre els detinguts i ell, havent de mediar el personal de seguretat perquè la disputa no anés a més.

Posteriorment, quan l'empleat es disposava a llençar la brossa, sortint per la porta d'emergència, va ser sorprès pels detinguts, que portaven ampolles de vidre. En aquest moment, un d'ells va trencar una de les ampolles contra el terra i tots dos el van amenaçar amb agredir-lo amb ella i matar-lo.

Per part seva, la víctima, en veure l'actitud tan agressiva dels detinguts, es va refugiar a l'interior de la part posterior de l'establiment, encara que abans de poder arribar a l'interior, un dels detinguts el va tallar en un braç amb una de les ampolles i l'altre el va colpejar amb un pal a la part posterior del cap, per posteriorment fugir del lloc corrent.

En el lloc dels fets, els agents van observar restes de vidre per terra, així com un pal de grans dimensions trencat per la meitat i projeccions de sang.

A més, el ferit presentava lesions a la part posterior del cap, talls en un braç i una de les seves orelles ensangonada. Finalment, els agents van procedir a la detenció dels homes com a presumptes autors d'un delicte de lesions i amenaces.

.

Tags

Categoría

Illes Balears