• dilluns 5 de desembre del 2022

Detinguts dos homes per detenció il·legal i robatori amb violència a un jove a Palma

img

PALMA, 8 Oct.

La Policia Nacional de Palma ha detingut dos homes, d'origen espanyol de 34 i 26 anys d?edat, com a presumptes autors d?un delicte de detenció il·legal i robatori amb violència, contra un jove a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, agents policials van procedir a finals de setembre a la detenció de dos homes, d'origen espanyol de 34 i 26 anys, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal i robatori amb violència, contra un noi a Palma.

Els fets es van produir a primers del mes de juliol, després d'una denúncia interposada per un jove que va comunicar que la matinada del dia 3 de juliol es trobava de festa i va coincidir amb un conegut a qui va convidar a una consumició, apareixent un altre home amic de l'anterior i qui no coneixia res. Van començar a consumir i l'home desconegut va començar a insultar el jove insistint que el convidés.

Posteriorment, van sortir fora i es van introduir en un vehicle propietat d'un dels homes, on van bloquejar les portes i un va començar a agredir el jove exigint-li que li lliurés diners, per la qual cosa la víctima li va lliurar els diners que portava a la cartera.

Després, l'home va obligar la víctima a desbloquejar el telèfon mòbil, perquè li enviés diners des de l'app del seu banc, si bé el jove va bloquejar l'accés a l'aplicació, provocant que l'home desconegut tornés a agredir la víctima exigint-li més diners, iniciant la marxa del vehicle dirigint-se a un habitatge on van portar el jove en contra de la seva voluntat.

A la vivenda, van seure la víctima en un sofà, un dels homes va treure un dispositiu de defensa elèctrica apuntant el jove mentre l'accionava, arribant l'altre home a donar-li un cop de mà exigint-li que obriï l'aplicació bancària al terminal per a l'enviament de diners.

El jove va relatar que fins i tot van arribar a mostrar-li una navalla amb què el van amenaçar, i li van donar diverses bufetades. Després van sortir de l'habitatge i es van dirigir a una entitat bancària perquè tragués diners.

Els dos homes es van quedar fora esperant que la víctima sortís amb els diners, si bé el jove va aprofitar aquesta circumstància per, de forma discreta, demanar ajuda a un empleat dient-li que truqués a la policia moment en què els dos homes van abandonar el lloc.

Una patrulla policial es va personar a la sucursal i va auxiliar la víctima que va efectuar denúncia per això ocorregut. El grup d'Atracaments de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, duent a terme nombroses gestions amb què va aconseguir identificar els dos homes, procedint a la detenció dels mateixos com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal i robatori amb violència .

Es dóna la circumstància que un dels investigats ja va ser detingut l'any passat com a presumpte autor d'uns fets similars, després de la denúncia interposada per una altra víctima que indicava que va ser extorsionada rebent amenaces, veient-se obligada a pagar uns 2.000 euros per por de ser agredit o que pogués patir algun dany.

Notícies més vistes Avui