• divendres 31 de març del 2023

Detinguts dos homes per diversos robatoris i reclamació judicial a Palma

img

PALMA, 1 Oct.

Agents de la Policia Nacional han detingut aquesta setmana dos homes, d'origen algerià i 21 i 22 anys, per diversos robatoris i reclamació judicial, a Palma.

Segons ha informat la policia aquest dissabte en nota de premsa, agents policials van detenir dimecres passat dos homes, algerians de 21 i 22 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència, a més un per reclamació judicial, i l'altre per trencament de condemna.

Els fets es van donar dimecres al matí, quan, a través de la Sala del 091 , els agents van rebre la comunicació que dos homes havien intentat sostreure una cartera a una dona d'edat avançada.

Un cop al lloc dels fets, els agents van donar diverses batudes per la zona, localitzant els pocs minuts a dos homes, que coincidien amb les característiques aportades de l us presumptes autors, que van començar a anar en sentit contrari a la marxa en veure la presència policial.

Els policies van aconseguir donar-los abast i tancar-los el pas, moment en què van procedir a identificar-los. Aleshores, van descobrir que a un d'ells li constava un control específic amb prohibició d'aproximar-se al lloc on es van produir els fets, ia l'altre una requisitòria de detenció per un robatori amb força anterior.

Simultàniament a la identificació dels homes, la Sala del 091 va comunicar que en una zona propera on eren, dos homes totalment coincidents amb les dues persones interceptades pels agents, havien intentat obrir diversos vehicles estacionats.

Per aquest motiu , diversos agents es van personar al lloc on s'haurien forçat els cotxes, entrevistant-se amb diversos testimonis, manifestant-ne un que va poder sorprendre dos nois intentant accedir al vehicle estacionat, coincidint aquests plenament amb les característiques aportades pels agents i pels testimonis del robatori anterior, amb els homes que tenien els policies anteriors identificats, fugint del lloc.

L'altre testimoni i víctima d'un robatori, manif va ser que instants abans, mentre estava assegut en un banc, s'hi van aproximar tres homes, dos coincidents amb els identificats pels policies, que el van sostreure, amb violència i agressivitat, arribant a clavar-li un cop de puny, la motxilla que portava penjada al coll, abandonant-los el lloc moments després dels fets.

Un cop conegut tot això, els agents van procedir a la detenció dels dos homes com a presumptes autors. Als detinguts els consten nombrosos antecedents per diversos delictes.

XOX

Notícies més vistes Avui