• dimecres 7 de juny del 2023

Detinguts dos homes per estafar combustible una empresa de Marratxí per valor de més de 23.000 euros

img

PALMA, 10 Set.

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes, com a presumptes autors d'un delicte continuat d'estafa, per suposadament haver estafat combustible una empresa de Marratxí (Mallorca) per valor de més de 23.000 euros.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte en nota de premsa, agents de la Benemèrita de Marratxí van iniciar la investigació després de
rebre una denúncia del responsable de l'empresa estafada. El perjudicat informava que havien detectat la manca d'una de les targetes de proveïment dels vehicles de l'empresa, alhora que una despesa acumulada de més de 23.000 euros.

Després de nombroses gestions, els guàrdies civils van identificar els suposats autors i van esbrinar que omplien bidons en benzineres, abonaven mitjançant la targeta sostreta i els transportaven en una furgoneta, presumiblement amb intenció de vendre la gasolina il·legalment a tercers a baix preu.

En total , van realitzar 80 càrrecs a la targeta arribant a proveir en un dia benzina per valor de 1.900 euros.

La investigació continua oberta per localitzar les persones que van comprar el combustible sostret a preu més baix. No es descarten més detencions en els propers dies.

Notícies més vistes Avui