• dimecres 7 de desembre del 2022

Detinguts dos homes per obligar a treballar llargues jornades i sense permís de residència una dona a Palma

img


PALMA, 22 Oct.

La Policia Nacional ha detingut dos homes, d'origen suís de 64 i 65 anys, per presumptament haver obligat a treballar llargues jornades i sense permís de residència a una dona, a qui van pagar el bitllet d'avió, a Palma.

Segons ha informat la policia aquest dissabte a una nota de premsa, agents del Cos Nacional a Palma han detingut dos barons, d'origen suís de 64 i 65 anys, com a presumpte autors d'un delicte contra els drets dels treballadors i afavoriment de la immigració il·legal.

>

Agents de la Ucrif van rebre una denúncia per part d'una dona que va manifestar que, a través d'uns coneguts, va rebre al seu país d'origen una oferta d'ocupació com a cuinera a Espanya, pagant-li els oferents d'aquesta el bitllets d'avió .

La denunciant va ser obligada a realitzar jornades de 15 i 18 hores diàries durant nou dies seguits i, després de discrepàncies amb els ocupadors, aquests li van oferir la quantitat de 500 euros perquè tornés al seu país, arribant a ser agredida físicament després de la negativa a acceptar aquesta quantia de diners, per la qual cosa va haver de ser assistida al centre hospitalari corresponent.

Els agents van poder comprovar que els denunciats van pagar els bitllets d'avió a la dona per tal d'emprar-la al seu domicili com a cuinera, encara que no tenia permís de residència i treball.

A més, els investigadors van poder localitzar dos empleats més dels ara detinguts, que van confirmar que treballaven de manera irregular a diversos domicilis de Mallorca com a cuiner privat, i també no tenien permisos.

Notícies més vistes Avui