• divendres 31 de març del 2023

Detinguts dos homes per punxar les rodes de vehicles estacionats davant del seu negoci a Platja de Palma

img

PALMA, 21 Ago.

La Policia Nacional ha detingut dos homes, de 34 i 49 anys d'edat i d'origen hindú, com a presumptes autors de diversos delictes de danys per suposadament punxar rodes de vehicles estacionats davant del seu negoci a Platja de Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, el passat divendres, agents policials van procedir a la detenció de dos homes de 34 i 49 anys d'edat i d'origen hindú, per diversos delictes de danys al suposadament haver punxat rodes de cotxes aparcats davant del negoci a Platja de Palma.

< p> Els fets van passar al voltant de les 03.00 hores de divendres passat, quan diversos veïns de la zona de Platja de Palma es van enfrontar a dos individus en observar com els mateixos estaven punxant les rodes de diversos vehicles.

Presumptament, el motiu pel qual els ara detinguts punxaven les rodes dels vehicles seria que els cotxes estaven aparcats davant de la seva botiga i no volien que s'aparqués al lloc. Per això, pel que sembla, els presumptes autors estarien foradant les rodes dels mateixos amb un objecte punxant.

Quan diversos veïns van observar els fets, van començar a increpar als dos homes les accions realitzades alhora que van donar avís a la Policia, que va arribar moments més tard.

Després que els agents recaptessin informació sobre els fets, aquests van localitzar un individu a la zona, i l'altre al seu domicili que hi era. lloc on s'havia localitzat el primer.

Finalment, després d'observar els policies que els dos homes havien punxat rodes de dos vehicles estacionats a la zona i demanar la informació corresponent, van procedir a la detenció dels dos presumptes autors, per un delicte de danys en vehicles.

Notícies més vistes Avui