• dimarts 21 de març del 2023

Detinguts dos joves a Eivissa per agredir a cops quatre treballadors d'un vaixell

img

IBIZA, 12 Ago.

Agents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut dos homes d'origen francès de 25 i 26 anys com a presumptes autors d'un delicte de lesions, en agredir a cops quatre treballadors d'un vaixell.

Segons ha informat en nota de premsa la policia aquest divendres, dimarts passat a la tarda, cap a les 18.00 hores. hores, un indicatiu de seguretat ciutadana va procedir a la detenció a la via pública dels dos joves. Els agents que es trobaven de servei van ser cridats per acudir a un establiment proper a la perifèria de la ciutat, al barri des Viver, on s'havia produït una baralla.

Els policies es van personar al lloc , on només es trobaven ja les víctimes, observant com una es trobava amb la cara ensangonada, una bretxa al cap i la samarreta trencada. Els dos suposats agressors ja havien abandonat la zona.

Els fets es van produir a l'interior d'un vaixell que fa excursions per l'illa i es van desencadenar quan un dels agressors es va llançar al mar durant la maniobra d'atracament .

Els treballadors del vaixell, que temien per la imprudència, ja que les hèlixs del motor de l'embarcació es trobaven en marxa, van recriminar l'actitud a l'individu.

Quan la nau va atracar , sense dir res, els dos passatgers van començar a colpejar violentament amb puntades de peu i cops de puny a les quatre víctimes, fugint posteriorment del lloc a la carrera.

Els perjudicats van presentar diverses lesions que van requerir de punts de sutura i assistència mèdica, i un va patir una fractura a la cara, quedant ingressat a l'hospital.

Després de la primera intervenció amb les víctimes, els agents van iniciar la recerca dels agressors pels voltants del lloc, localitzant-los a uns 200 metres.

Per tot això, i després de les gestions pertinents, es va procedir a la detenció dels presumptes autors per un delicte de lesions.

Notícies més vistes Avui