• dimecres 29 de març del 2023

Detinguts dos joves a Magaluf per colpejar-ne un altre fins a llençar-lo a la sorra

img

PALMA, 28 Jul.

La Guàrdia Civil ha informat, aquest divendres, de la detenció de joves, de nacionalitat italiana de 20 i 22 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de lesions per colpejar-ne un altre en una platja de Magaluf.

En una nota de premsa, els agents han indicat que aquest dilluns, una patrulla Grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil prestava servei de Seguretat Ciutadana a Calvià quan en un moment donat van observar a la distància, com a la platja de Magaluf s'estava produint una baralla.

A mesura que s'acostaven van veure com dos joves estaven colpejant un tercer, a qui després de propinar-li diversos cops va caure sobre la sorra de la platja, on van continuar agredint-lo fins que es van adonar de la presència dels agents actuants, moment en què van fugir.

Després de perseguir-los. van aconseguir interceptar-los i aturar-los, no sense abans tingues que reduir a un d'ells que es va mostrar molt agressiu.

La víctima va ser atesa al lloc pels serveis d'emergència i traslladada a l'hospital de Son Espases, on va quedar ingressada amb ferides greus a la cara i en un dels ulls pel que va haver de ser operada de diverses fractures facials.

Notícies més vistes Avui