Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguts dos joves a Palma després de ser sorpresos entrant a un habitatge per robar.

Detinguts dos joves a Palma després de ser sorpresos entrant a un habitatge per robar.

PALMA, 3 de gener.

La Policia Nacional ha detingut dos joves d'origen algerià, de 21 i 28 anys d'edat, després de ser sorpresos 'in fraganti' per un policia fora de servei quan havien accedit a un domicili de Palma per, presumptament, robar a l'interior.

Els fets van succeir el passat 30 de desembre a la nit, al barri de la Plaça de Braus, moment en què es va rebre una trucada al 091 per avisar que un home estava forçant la cerradura d'un garatge per accedir-hi i introduir-se en l'habitatge contigu.

En una nota de premsa, el cos policial ha explicat que, una vegada al lloc, els agents es van entrevistar amb la persona que havia trucat, qui va resultar ser un policia nacional fora de servei que va poder observar com els dos joves van forçar el candau de seguretat d'un garatge, es van introduir a l'interior i, posteriorment, van fer el mateix amb el candau de la porta de l'habitatge per entrar-hi.

Els agents van comprovar que tant el candau del garatge com el de l'habitatge estaven forçats i les portes entreobertes, per la qual cosa els policies van entrar a la casa i van realitzar una inspecció per totes les plantes, fins a trobar els detinguts amagats en un dels racons de la teulada.

Els dos joves, un d'ells amb guants i l'altre amb passamuntanyes, portaven entre les seves pertinences dues bandoleres amb dos desstornilladors, alicates i diverses bosses amb objectes nàutics, que van manifestar que les havien sostret del garatge.

Al garatge també es va trobar un patinet que va quedar intervindut a dependències policials, ja que els implicats no van poder demostrar la seva procedència.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció dels homes com a possibles autors d'un delicte de robatori amb força. Als dos detinguts els consten nombrosos antecedents policials, un d'ells amb prop de 15 antecedents en l'últim mig any.

.