• divendres 30 de setembre del 2022

Detinguts dos joves per extorsionar un menor per delinquir a Palma

img

PALMA, 6 Ago.

La Policia Nacional ha detingut dos joves espanyols de 18 i 21 anys com a presumptes autors d'un delicte d'extorsió en obligar, mitjançant intimidació, un menor a delinquir.

També han estat arrestats per un delicte d'estafa després d'exigir a la víctima pagar amb bitllets falsos un producte de poc valor, aconseguint obtenir diners legal amb el canvi, que lliurava posteriorment als detinguts.

Segons ha explicat la Policia Nacional en nota de premsa, els fets es van produir dimarts passat, cap a les 17.15 hores, a l'estació Intermodal de Palma.

Els agents de la Brigada Mòbil van observar la presència de tres joves, assabentant-se que el de més edat lliurava nombrosos bitllets a un menor, alhora que li feia gestos perquè els ocultés.

Els policies van comprovar que el menor accedia a un establiment ubicat a la s immediats i va intentar comprar un producte, traient en aquell moment alguns dels bitllets entregats, per la qual cosa van procedir a la identificació del mateix, que portava 170 euros en bitllets falsos, ia la dels altres dos joves.

Així, els agents van esbrinar que els detinguts, suposadament, havien amenaçat d'agredir el menor si no feia el que li demanaven. Un portava fins i tot una navalla. La víctima, espantada per les amenaces, va fer aquestes accions almenys durant diversos dies i en diversos establiments.

Els agents van intervenir la navalla, oculta al plec dels pantalons d'un dels joves, i van procedir a la detenció dels mateixos com a presumptes autors d'un delicte d'extorsió i estafa.