Detinguts dos joves per un robatori amb violència a Palma.

Detinguts dos joves per un robatori amb violència a Palma.

PALMA, 21 Gen.

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat 15 de gener a dos joves, d'origen algerià, de 18 i 19 anys d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència, a Palma.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que els fets van ocórrer el passat dia 15 de gener, al migdia, a la barriada de Son Gotleu, moment en què un home va requerir als agents en la via pública, manifestant aquest que instants abans, tres homes l'havien abordat, propinant-li puntades de peu i punyades.

Els agents van donar diverses batudes per la zona i gràcies a diversos testimonis van localitzar a dos dels joves que suposadament havien agredit a la víctima, fins i tot colpejant-lo al cap amb una bossa plena de cerveses, mentre un li va ficar la mà a la butxaca i li va llevar el seu terminal. Un tercer implicat no ha pogut ser localitzat.

Entre les pertinences dels detinguts es van trobar dues targetes de l'estació Intermodal a nom de diferents persones, així com una altra amb el nom ratllat pel que no es va poder llegir, no oferint els joves cap explicació referent a aquestes.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció dels dos joves, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Tots dos detinguts consten de nombrosos antecedents policials, tenint-ne un d'ells prop de 20 antecedents en l'últim mig any.

A aquest últim detingut se li imputen, a més del robatori amb violència, un delicte de robatori furt ús de vehicle i un delicte contra la seguretat viària, fets que van ocórrer el passat dia 23 de desembre, quan els agents van veure dos homes que anaven en motocicleta sense casc, procedint a requerir-los i donant-se els dos a la fugida, figurant el vehicle com a sostret.

A més, se li imputa també un delicte de furt i estafa, comès el passat dia 9 de novembre, quan un repartidor va deixar el vidre del vehicle abaixat i el detingut va aprofitar un moment de distracció per sostreure-li la motxilla de l'interior d'aquest amb diversos objectes de valor, realitzant després el detingut fins a nou càrrecs bancaris no autoritzats amb la targeta bancària de la víctima.

Per al detingut al qual li consten prop de 20 antecedents i se li imputen els delictes de robatori amb violència, robatori furt ús de vehicle, contra la seguretat viària, furt i estafa es va decretar la seva ingressió a presó.

.

Tags

Categoría

Illes Balears